Gå videre til innhold

Emner: Kommunale tjenester

Linda Vibeke Kayser. Foto: Volvat

Ny konserndirektør for organisasjon i Sporveien

Linda Vibeke Kayser (57) går om bord i Norges største kollektivtransportselskap målt i antall reiser når hun fra august blir Sporveiens nye konserndirektør for organisasjon.

Over helga starter Sporveien med fase 2 av vedlikeholdsarbeidet på nedre del av Ekebergbanen. Foto: Sporveien

Klart for fase to på Ekebergbanen

Sporveien fortsetter vedlikeholdsarbeidet mellom Ekebergparken og Oslo Hospital fra mandag. Det blir buss for trikk på strekningen, når Kongsveien igjen stenges for biltrafikk i rushtiden.
Mandag kveld går Sporveien i gang med fase 2 av vedlikeholdsarbeidet på nedre del av Ekebergbanen. Nå skal det jobbes med utgående spor, i retning Ljabru, og entreprenørene starter med å fjerne gamle skinner

Trikkesporet sperret etter brannen i Grensen, kran og arbeidere i sporet. Foto: Sporveien

Jobber for å få Oslo på sporet igjen

Det er fortsatt utfordringer for kollektivtrafikken etter brannen i Grensen i Oslo sentrum. Stortinget T-banestasjon betjenes ikke, og trikken kjører ikke gjennom området. – Når trikk- og T-banetrafikken blir berørt av hendelser på denne måten, så påvirker det flere hundre tusen reisende hver eneste dag. Vi gjør det vi kan for å avgrense varigheten og omfanget

Skrue McDuck har lagt inn bud på Fjollenkollbanen til Froskesvetteren. Foto: Disney

Onkel Skrue legger inn bud på viktig banestrekning i Oslo

Verdens rikeste and, Skrue McDuck, har tatt kontakt med Sporveiens eier Oslo kommune (andsk: Fjonslo) og lagt inn tilbud om å kjøpe Holmenkollbanen (Fjollenkollbanen). – Sporveien vurderer tilbudet som interessant, sier konserndirektør Torgeir Kristiansen.

Sporveissjef Cato Hellesjø og ruskengeneral Jan Hauger

Løgndetektor skal avsløre smugforsøplere

Hver dag kastes mer enn to tonn søppel rett på gata i Oslo. Sporveien og Rusken går nå sammen for å bevisstgjøre Oslos innbyggere på egen forsøpling. En løgndetektor er et av virkemidlene som skal tas i bruk for å sjekke om folk har ren samvittighet.