Gå videre til innhold
Sporveien søker ny leverandør til våre nye nettsider og vårt nye intranett!

Nyhet -

Sporveien søker ny leverandør til våre nye nettsider og vårt nye intranett!

Sporveien søker dere som kan lage våre nye nettsider og vårt nye intranett. Vi har nå lagt ut anbudet og håper du vil melde din interesse eller spre ordet videre til andre i målgruppen!

Sporveien er Norges største leverandør av kollektivtransport målt i antall reiser. På bestilling fra Ruter AS, drifter Sporveien all T-bane og trikk i Oslo og Viken, og en stor andel av den anbudsbaserte busstrafikken i Oslo, Viken, Vestfold og Telemark. Vi har om lag 4500 ansatte og en omsetning på fem milliarder kroner.

Modernisering av digitale flater

Sporveien er i gang med en omfattende modernisering av de digitale flatene og konkurransen som nå er utlyst omhandler anskaffelse av ny publiseringsløsning, design og utvikling av både nytt intranett og nye nettsider.

Sporveien har et stort mangfold av ansatte. Både førere av trikk, T-bane og buss, fagarbeidere, renholdsmedarbeidere, ingeniører, IT-spesialister og øvrige administrativt ansatte er bare noen av ansattgruppene i Sporveien. Dette gjør selskapet mangfoldig og det er mange ulike behov som skal ivaretas. Rundt 80 prosent av de ansatte er operative og disse har liten tilgang til PC i arbeidstiden, og benytter for det meste mobil. Leverandøren må levere en fleksibel, intuitiv og tilpasningsdyktig løsning som støtter dagens og fremtidens behov. Videre er det viktig for Sporveien at løsningen kan bidra til forenkling av arbeidsdagen for de ansatte.


Meld deres interesse

Anbudet ligger ut her: https://anbud.sporveien.com/EC...

Vi er veldig glade for den gode responsen som allerede er kommet på utlysningen, men tar veldig gjerne imot enda flere som kunne tenke seg oppdraget!

Vi gleder oss til å høre fra dere.

Svarfristen er 23. januar 2023.

Related links

Emner

Kontakter

Pressevakt

Pressevakt

Pressekontakt +47 977 00 400